Värv |
Valge |
---|---|
Maht |
75cl |
Alkoholisisaldus |
12% |
Päritolumaa |
Prantsusmaa |
Viinamari |
Cabernet franc ,Merlot |
Toidule sobiv vein |
Eelroad ,Kana ,Linnuliha |
Louis Vallon Cremant de Bordeaux Demi-Sec 75cl
€21.08
€12.65
Louis Vallon
Veinivalmistamine
Esimesed ajaloolised põhiveini tootjad, kes toodavad piirkonnas suurimat mahtu ja tuginevad oma mullivälja kogemustele, on Louis Valloni veinitehas tänapäeval üks parimatest vahuveinide tootjatest.
Veinikasvatajate oskusteave, hästi valdatud veinivalmistamine ja sobivate tehniliste vahendite rakendamine on kõik tegurid, mis võimaldavad neil selle kiiresti laieneva turu nõudlusele kvaliteedi osas kõige paremini vastata.
Louis Vallon Crémant de Bordeaux Blanc Brut, nagu apellatsioon nõuab, vastab rangetele spetsifikatsioonidele. Saak on eranditult käsitsi korraldatav ja viinamarjad viiakse läbi ažuurides.
Tootmismeetod on traditsiooniline, järgides šampanja meetodit: pressimine, esimene kääritamine, vahu võtmine pudelisse teise kääritamise jaoks, laagerdamine, mõistatamine, süvendamine ja joonistamine. Louis Valloni Crémant de Bordeaux Blanc Brut laagerdatakse liistudel vähemalt 12 kuud, nii et selle aromaatsed ja maitselised omadused arenevad.
Viinamarjasordid
Sémillon ja Cabernet Franc, puudutusega Muscadelle.
Degusteerimine
Sellel kremandil on heledad mullid ja kahvatukollane roheliste peegeldustega rüü. Maitse on meeldiv ja üsna pikk, väga sädelev.
Gurmaanide paaristamine
See kreemant võlub teid paljude roogadega: teie kalad ja koorikloomad (austrid, sushi ja sashimi, suitsulõhe, mereandide vaagnad, kala- või karpide terriinid, kalatartar) – teie lemmikvärvid ja eelroogad – valge liha, linnuliha koorega, küpsised