Päritolumaa |
Itaalia |
---|---|
Tootja |
Barone Montalto SpA |
Maht |
75cl |
Alkoholisisaldus |
14.5% |
Värv |
Punane |
Maitse |
Kuiv |
Stiil |
Täidlane |
Viinamari |
Cabernet Sauvignon ,Merlot ,Nero d'avola |
Serveerimine |
14-16 °C |
Toidule sobiv vein |
Grill ,Küpsed juustud ,Loomaliha ,Ulukliha |
Barone Montalto Ammasso Rosso 75cl
€36.92
€22.15
Iseloomustus
Ammasso on Barone Montalto kvaliteedi kõrgeim väljendus. See vein valmib läbi traditsioonilise veinivalmistamise tehnika, mida nimetataksegi “ammasso”. Belice Valley piirkonnas kasvanud Nero d’Avola, Nerello Mascalese, Merlot ja Cabernet Sauvignon viinamarjadest vein küpseb tammevaatides 8-10 kuud. Ammasso on võimsa ja rikkaliku maitsega heas tasakaalus vein, mis pakub punaseid küpseid marju ja vürtse. Suhkrustatud puuviljad, rösti noodid ning võimsad tanniinid tagavad sensuaalse ja maitseküllase veini.vein. Aroomis ja maitses tuntavad suhkrustatud puuviljad ning rösti noodid tagavad sensuaalse ja maitseküllase veini.
Tarbimissoovitus
Sobib ideaalselt prae- ja grill-liha, lambaliha ning spinati gnocchi kõrvale.
Lisainfo
Juhtiv Sitsiilia veinitootja, kel on õnnestunud ühendada sitsiilia veinitraditsioonid kaasaegse veinivalmistamise tehnoloogiaga. Sellise sümbioosi tulemusena sünnivad värske ja iseloomuliku karakteriga veinid tuntud Sitsiilia veinipiirkondadest nagu Santa Ninfa, Agrigento ja Noto. Traditsiooniliste kohalike marjasortide kõrval leiame ka üle maailma tuntud veinimarju, kuid veinidel on põnev kohalik isikupära.
MGM Mondo del Vino – Parim Itaalia tootja aastal 2015 (AWC Vienna International Wine Challenge).
Tootja koduleht: http://baronemontalto.it