Veini valmistamine
Gratallopsi, La Vilella Baixa, La Vilella Alta, Torroja del Priorati viinamarjaistandused. Saagikoristus oktoobri esimese 15 päeva jooksul. Saagikus alla 20 hl/ha. Külmmatsereerimine 5ºC juures 48h, fermentatsioon 26-28ºC juures 21 päeva. Laagerdamine roostevabast terasest anumates.
Maistmismärkused
Selge sügav tumelilla värv. Puhtad ja väga intensiivsed aroomid, mis meenutavad punaseid marjavilju nagu jõhvikad, punased kirsid ja vaarikad, mis on kombineeritud mineraalsete tulekivi ja eukalüpti nootidega. Maitse on kuiv, täidlane, rikkalikult kontsentreeritud mahlaste puuviljadega, tugevate, kuid küpsete tanniinide ja värskendava happesusega, mis teeb sellest suurepärase toiduveini.