Home » Veinid

Näitan 1–36 tulemust 2810-st

10 Years Old Porto Kopke 75cl

26.64

100 Hügel – Riesling Trocken 75cl

11.32

1865 Single Vineyard Syrah 75cl

26.90

1868 Prosecco-conegliano Valdobbiadene Superiore Docg Extra-dry 20cl

5.03

1868 Prosecco-conegliano Valdobbiadene Superiore Docg Extra-dry 75cl

14.46

19 Crimes Cabernet Sauvignon 75cl

12.81

19 Crimes Chardonnay 75cl

12.42

19 Crimes Red 75cl

11.15

19 Crimes Snoop Cali Red 75cl

17.72

19 Crimes The Banished Dark Red 75cl

12.88

20 Years Old Porto Kopke 75cl

54.92

3015 Jumilla Do Vegan 75cl

12.88

40 Years Old Porto Kopke 75cl

164.92

6eme SENS blanc Gerard Bertrand 75cl

10.92

6eme SENS rouge Gerard Bertrand 75cl

12.02

9/2 Nueve Dos Tinto 75cl

6.18

A.Chamberlain Brut Reserve Champagne 12% 75cl

27.65

Achaval Ferrer, Malbec, Mendoza, 2019

17.01

Acquesi Asti Spumante 75cl

11.71

Acquesi Brachetto d’Acqui Valle delle Rose 75cl

12.88

Acquesi Casarito Moscato d’Asti 75cl

14.59

Adobe Reserva Carmenere Organic 75cl

8.99

Adobe Reserva Chardonnay Organic 75cl

9.54

Agusti Torello Mata Brut Reserva 75cl

14.46

Agusti Torello Mata Cava Brut Nature Gran Reserva 75cl

23.49

Agusti Torello Mata Gran Reserva Barrica Brut Nature 75cl

22.71

Agusti Torello Mata Rosat Brut Reserva Trepat 75cl

16.42

Alazani Valey – white semi sweet 75cl

6.99

Albarino Centola Pagos del Rey 75cl

14.16

Albert Bichot Cote de Nuits Nuits-Saint-Georges 75cl

53.03

Albert Bichot Echezeaux Grand Cru 2012 75cl

199.76

Albert Bichot Gevrey Chambertin 2007 75cl

65.10

Albert Bichot Pinot Noir Pays D’Oc 75cl

10.29

Albert Bichot Pommard Premier Cru Clos Micault 2009 75cl

77.63

Aldeya Barrica 14% 75cl

11.15

Alibrianza Cavalieri Barbaresco Cdm Docg 75cl

21.28

Vein on alkohoolne jook, mis valmistatakse kääritatud viinamarjadest või muudest viljadest. Teda on inimeste poolt nautitud tuhandeid aastaid ning tihti seostatakse teda pidustuste ja peene söögi kõrvale nautimisega. Veini maitse ja aroom võivad olenevalt teguritest nagu viinamarja sort, piirkonna kliima ja pinnas, kääritamisprotsess ja vananemismeetod, varieeruda märkimisväärselt.